
Trends
14 mei 2025
Innovaties in de voedingsmiddelenindustrie
Fermented food, kweekvlees en nieuwe proteïneproducten?
Ze worden nú ontwikkeld en opgeschaald. De voedingsmiddelenindustrie beweegt snel!
Bij Fluidz engineering werken we met onze klanten en partners graag mee aan deze innovaties.
Vooral door het ontwerpen en bouwen van pilot plant equipement kunnen we meedenken met de toekomst van voeding.
Heel tof om te doen!
Juist nu zijn flexibiliteit, precisie én natuurlijk hygiëne erg belangrijk.
Want of u nu werkt met plantaardige eiwitten, microbiële fermentatie of celculturen, één ding blijft onveranderd essentieel: een goed procesontwerp dat voedselveiligheid en hygiëne garandeert.
We denken mee van het eerste idee tot en met de praktische uitvoering.
De toekomst van voeding vraagt om innovatie, technische degelijkheid én samenwerking. Precies wat we graag doen!
Mocht u erover denken om met ons samen te werken, dan bent u altijd welkom voor een kop koffie of iets fris met dit weer🌞.